Ontdek de Maasvallei met E-Adventure: de ideale teambuilding!

Teambuilding met een vleugje avontuur? Dat kan! E-Adventure biedt unieke belevingstochten op elektrische scooters door de prachtige Maasvallei. Door gezellige Maasdorpjes rijden en onderweg geniet van een hapje en een drankje, een outdoor escape game spelen, stoppen voor een rondleiding op een wijndomein, kastelen rondom de Maas ontdekken of de natuur bij zonsondergang bewonderen, er is voor elk team wat wils.

Waarom de Maasvallei?

De Maasvallei biedt een unieke combinatie van prachtige natuur en ontspannende activiteiten. Met haar uitgestrekte bossen, kronkelende rivieren en schilderachtige dorpjes, is de Maasvallei de perfecte locatie voor een onvergetelijke teambuilding ervaring.

Onze teambuilding activiteiten

Ontdekkingstochten (ca. 3u)

Tijdens de 3-uurs ontdekkingstochten verken je de hoogtepunten van de Maasvallei. Je rijdt door pittoreske dorpjes, langs historische kastelen en door prachtige natuurgebieden. Deze tocht is perfect voor teams die een kort maar krachtig avontuur willen beleven.

Belevingstochten (ca. 8u)

Voor teams die op zoek zijn naar een uitgebreide ervaring, biedt de 8-uurs belevingstocht een diepgaande verkenning van de Maasvallei. Naast de bezienswaardigheden van de ontdekkingstocht, heb je uitgebreid de tijd om verschillende drankstops te maken, te picknicken, ergens te genieten van lokale gerechten of extra activiteiten in te plannen.

Waarom kiezen voor E-Adventure?

Een leuke activiteit voor een teambuilding zoeken, kan moeilijk zijn. E-adventure
verzorgt een zorgeloze totaalbeleving.

Onze teambuildings bieden een perfecte mix van avontuur, ontspanning en cultuur in een prachtige omgeving. Het versterkt niet alleen de onderlinge banden binnen het team, maar biedt ook een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Flexibiliteit en maatwerk

E-Adventure biedt op maat gemaakte programma’s die passen bij de specifieke behoeften van jouw team. Een avontuurlijke tocht, een ontspannende rit, een combinatie van beide, gecombineerd met een hapje of een drankje, alles is mogelijk. Bovendien kunnen de scooters op locatie worden geleverd, wat extra gemak biedt. Van de duur van de activiteiten tot de moeilijkheidsgraad, alles is bespreekbaar.

Dapper en duurzaam

De elektrische scooters van E-Adventure zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Dit betekent dat jouw teambuilding niet alleen leuk en leerzaam is, maar ook bijdraagt aan het behoud van de natuur.

Extra activiteiten

Dicht bij het vertrekpunt bij kasteel Vilain XIIII wachten er nog meer avonturen op je, met een aanbod van extra activiteiten. Denk aan boerenspelen, volksspelen, sport- en spel, een begeleide wandeling waarbij je in de geschiedenis van Vilain XIIII duikt, een city escape game…

Veiligheid en betrouwbaarheid

Bij E-Adventure staat veiligheid voorop. Jullie krijgen dan ook een uitgebreide uitleg voor vertrek en we zorgen ervoor dat iedereen comfortabel is met de werking van de e-scooters. Helmen zijn uiteraard inbegrepen. Zo kunnen jullie met een gerust hart te vertrekken.

Jullie hoeven je ook geen zorgen te maken over de zoektocht naar een laadpaal: onze routes zijn zodanig uitgestippeld, dat jullie met gemak de volledige tocht kunnen uitrijden.

Plan jouw volgende teambuilding

Ben je klaar om de Maasvallei te ontdekken en je team te versterken? Bekijk onze tochten en ontdek hoe je jouw volgende teambuilding tot een groot succes kunt maken.

Veel plezier en geniet van de prachtige Maasvallei met je team!

Belevingen op maat

Incentive of teambuilding? Huwelijk? Familiedag? Speciale wensen? We werken graag een uniek concept op maat uit!

Contacteer  ons en we maken er samen iets leuks van.